Siirry sisältöön

 

Haluaisitko lisää virkeyttä, energiaa ja jaksamista päivääsi? Entäpä jos sama tuote myös polttaisi rasvaa ja suojaisi kehoasi runsaalla määrällä antioksidantteja? Nyt tämä on totta!

Huippu-tuote Arctic Nutritionilta: täysin luonnollinen kolmivaikutteinen Natural Flow -energiajuoma: 

- polttaa rasvaa

- antaa energiaa

- suojaa kehosi soluja

Natural Flow -juoma on aivan uudenlainen innovaatio, jota on kehitetty yhdessä Oulun yliopiston tutkijoiden kanssa yli 3 vuotta. Tuote on maidoton ja vegaaninen ja siihen ei ole lisätty sokeria. Tuote ei sisällä myöskään tauriinia.

Käyttö: 1-2 pussia päivässä tai silloin kun tarvitset lisää energiaa. Jos haluat saada aineenvaihduntaa liikkeelle ja polttaa rasvaa, suositeltava annostus on 2 pussia päivässä: 1 heti aamulla ja toinen päivällä. 

Sekoita yhden pussin sisältö 2,5 dl kylmää vettä. Voit myös nauttia sellaisenaan, smoothien, jogurtin tai puuron joukossa. 

Ihanan kylmän juoman saat lisäämällä vielä veden joukkoon jäisiä marjoja!

TUTUSTUMISTARJOUS: osta 4 ja maksa 3 (säästö 21€)! Tämä määrä riittää 4 viikoksi, jos otat yhden Flow-annoksen päivittäin tai 2 viikoksi kahdella Flow-annoksella päivässä. Flow-tutustumistarjous toimii yksi / asiakas -periaatteella.

Sisältää luontaisesti sokereita. Ei lisättyä sokeria. Sisältää makeutusaineena steviaa. Kofeiinipitoisuus (40 mg / 100 ml, kun juoma on sekoitettu ohjeen mukaan). Ei suositella lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille.  

Tietoa valmistajasta:

Arctic Nutrition on suomalainen 1997 Haminassa perustettu yritys. Jokaisen tuotteen valmistuksessa käytetään suomalaisia marjoja, jotka tulevat Lapista. Lapin kasvukausi on lyhyt, jonka ansiosta marjat ovat ravintorikkaampia kuin etelässä. Kaikki tuotteet valmistetaan kylmävalmistusmenetelmällä, jotta raaka-aineissa säilyy niiden luontainen elinvoima. Tuotteet ovat täysin 100 % luonnonraaka-aineista eikä sisällä mitään synteenttisia ainesosia. Tämän vuoksi tuotteet sopivat niin aikuisille kuin lapsille ja osa myös eläimille (Oils, Extreme ja Booster). Kaikki tuotteet valmistetaan GMP- ja ISO-laatustandardien mukaan.

Ainesosat: Vesi, puolukkatäysmehutiiviste
(puolukkapitoisuus 56 %), tärkkelys, guaranauute (luontainen kofeiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, nokkosuute, makeutusaine (stevioliglykosidit).

Vaikuttavat aineet 100% luonnollisia

Alkuperämaa: Suomi. Puolukkatäysmehutiivisteen alkuperämää Suomi ja Ruotsi.

Tilaa tästä: www.arcticnutrition.fi  Tilaukseen tarvitset etukoodin GN784H