Siirry sisältöön
Äänimaljarentoutus ryhmille
150,00 €

Kauppias

Riistaravintola Pikku Peurapikkupeura@kotinet.com+3580505141001Y-tunnus:2103303-9Kauppiaan ehdot

Äänimaljarentoutuksen harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat asiakkaan rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti jännityksestä, huolista ja arjen kiireistä. Äänimaljarentoutus on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Rentoutuksen aikana makoillaan omalla jooga-/jumppamatolla. Olon voi tehdä mukavaksi tyynyjen avulla, myös viltti voi tuntua tarpeelliselle. Päälle varataan lämmintä mukavaa vaatetta. Rentoutuksessa unohdetaan kaikki suorittaminen ja keskitytään sisäänpäin kääntymiseen, lepoon ja rauhoittumiseen.

Rentoutuksen aikana ohjaaja soittaa mm. meditaatiokelloja, tiibetiläisiä äänimaljoja sekä muita luonnollisia ääniä tuottavia soittimia kuten kosheja, toisinaan myös esim. kielirumpua, kehärumpua, sadekeppiä tai gongia.

Erikseen toivottaessa äänimaljarentoutusta voidaan tukea myös aromaattisesti eteerisillä öljyillä.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS SOVELTUU MM. SEURAAVIIN :
-virkistys- ja työhyvinvointipäivät sekä asiakastilaisuudet
-illanvietot , polttarit
-ryhmäliikuntatunnin loppurentoutukseen

​Äänimaljarentoutuksen ohjaa hyvinvointivalmentaja Anette Hietalahti ja se toteutetaan Pikku peuran tiloissa takkatulen äärellä. Rentoutuksen jälkeen voit nauttia myös iltapalaa toiveidenne mukaan. 

Minimi ryhmäkoko 8 hlöä maksimi 15 hlöä ryhmähinta 150 € Varmista saatavuus ja mahdolliset ruokailut viimeistään 1 viikko ennen tapahtumaa

20200417_091701_resized.jpg

Kuva: Anette Hietalahti

Äänimaljasyvärentoutus on myös mahdollista toteuttaa lämpiminä vuodenaikoina ulkotiloissa, kunhan paikka on rauhallinen ja sallii osallistujien häiriöttämän rentoutumisen.