Valitse yhteistyökumppaneidemme maalaisromattinen kammari, maalaisromattinen vanha pappila Kinnulassa tai savottakämpän erämainen tunnelma Luotosen järven rannalla. 

Pikku Peuran vieressä myös hirvihuvilat Valkeisjärven rannalla majoittavat juhlaan tai kokouksiin sekä lomanviettoon Valkeisjärven leirintäalueen palveluiden äärellä

Huone kahdelle Karkausmäellä

Majoitus kahden hengen huoneessa, sisältäen peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet, jaetut wc- ja suihkutilat

Alkaen79,00 €

Karkaus Kaksin - romanttinen majoituspaketti kahdelle

Romanttinen majoituspaketti kahdelle 380€Karkausmäen tunnelmassa nautitte rauhallisesta ajasta yhdessä! Sopii erinomaisesti esimerkiksi hääparille, syntymäpäivälahjaksi tai levähdyshetkeksi arjen...

Alkaen380,00 €

Karkausmäen Kammari - vuokraa koko talo

Maalaisromantiikkaa järvimaisemassa. Vuodepaikat 10 hengelle, peti-ja liinavaatteet, pyyhkeet ja saunan käytön itselämmittäen sekä loppusiivouksen.

Alkaen375,00 €

Laavuyö omilla varusteilla

Karkausmäen laavu yöpymiskäyttöön omilla varusteilla

Alkaen25,00 €

Luotosen savottakämppä

Luotosen kämppä sijaitsee Keski-Suomessa, Viitasaaren ja Pihtiputaan välimaastossa. Tilava ja tunnelmallinen kämppä tarjoaa upeat puitteet juhlille ja yhteisille viikonlopuille isommalla porukalla!

Alkaen590,00 €

Maalaisromanttinen paikka pappilassa

Maalaispappilan unnelmaa ja ripaus mennen ajan ylellisyyttä Pappilajoen varrella Kinnulassa.

0,00 €

Yö glamping-teltassa Basic

Yö luksusteltassa kahdelleMene metsään, kuuntele hiljaisuutta ja löydä rauha!Karkausmäen luksusteltassa pääset lähelle luontoa ja voit ihailla ilta-aurinkoa sekä luonnon vehreyttä järvimaisemissa.

Alkaen139,00 €

Yö glamping-teltassa Deluxe

Yö luksusteltassa kahdelleMene metsään, kuuntele hiljaisuutta ja löydä rauha!Karkausmäen luksusteltassa pääset lähelle luontoa ja voit ihailla ilta-aurinkoa sekä luonnon vehreyttä järvimaisemissa.

Alkaen179,00 €

Yö laavun suojassa

Yö laavun suojassa, sisältäen patjan, liinavaatteet, pyyhkeen, saunan käytön, iltapalan ja aamiaiskorin toimittettuna edellisenä iltana.

Alkaen100,00 €