Siirry sisältöön
Maalaisromanttinen paikka pappilassa

Kinnulan vanhaa pappilaa vuokrataan majoituskäyttöön, juhliin, kokouksiin, retriitteihin ja muihin tilaisuuksiin. Käytössänne on historiallinen, remontoitu päärakennus (n. 200 m2) nykyajan mukavuuksineen, tunnelmallinen, puilla lämpiävä sauna, kaksikerroksiset hirsiaitat sekä joenmutkan näköalapaikalle rakennettu terassi laitureineen. Laiturilta pääsee pulahtamaan hitaasti mutkittelevaan jokeen tai soutelemaan kahdelle läheiselle järvelle. Joen rannassa on myös nuotiopaikka laavuineen.

RETRIITTIPAIKKA
KESKI-SUOMESSA

Vanhassa pappilassa on hyvä hengittää, hiljentyä ja rauhoittua. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että pappilassa on hyvä ja raikas sisäilma. Pappilan sali on mahdollista tyhjentää. Lisäksi ullakolla on avointa, yhtenäistä tilaa, joka sopii kesäaikaan esim. jooga- ja retriittikäyttöön. Pappilassa sopii majoittumaan vuodenajasta riippuen 14-20 henkilöä.  

PAPPILAN RIIHISAUNA 

Rantasaunan mustuneet hirret ja saunatuvan laidoilla kulkevat orret kertovat tarinaa vuosikymmenien takaa, kun rakennus toimi riihenä.

Saunan lauteille sopii yhdellä kertaa 5-6 henkilöä ja saunatuvan puolelle kahdeksan. Saunan yhteydessä on kaksi terassia: saunan terassi ja joen rannassa oleva näköalaterassi. Laiturilta pääsee pulahtamaan uimaan Pappilanjokeen, tai talvella avantoon. Saunan jälkeen voi paistaa makkarat, vaahtokarkit ja muurinpohjaletut nuotiopaikalla joen rannassa. 

Varaukset ja tiedustelut: Paikka pappilassa / Kaisa 040 846 1420

Keskustie 80, 43900 Kinnula, paikkapappilassa@gmail.com www.paikkapappilassa.fi