Siirry sisältöön
Luotosen savottakämppä
Alkaen 590,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Riistaravintola Pikku Peurapikkupeura@kotinet.com+3580505141001Y-tunnus:2103303-9Kauppiaan ehdot

Luotosen kämppä henkii vanhan savottakämpän historiaa. Kämppä rakennettiin 50-luvun alussa, jolloin siellä majoittuivat metsätyömiehet, kämpän kymppi eli työnjohtaja ja ruokahuollosta vastaava kämpän emäntä.

 

Nyt kämpässä on kaikki mukavuudet, ja vieraita odottaa luonnon rauha oman pienen lammen rannalla. Kämpässä on vuodepaikat 19 hengelle. Tilava keittiö, kattaustila ja ruokasali sopivat hyvin juhlien järjestämiseen. Iltaa voi viettää tunnelmallisesti takkatulta katsellen tai perinteisen puusaunan lempeistä löylyistä nautiskellen. Savusauna lämpiää lisämaksusta.

Salamajärven ja Pyhä-Häkin kansallispuistot ovat molemmat noin tunnin ajomatkan päässä.

​Syksyllä Luotosen kämppä on erityisesti metsästysporukoiden suosiossa. Lähialueella on myös hyvät kalastusmahdollisuudet. Juhani Ahon koskenakin tunnettu Huopanankoski on noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

TILAT

Makuuhuoneet: 2 x 3hh, 6 x 2hh, 1 x 1hh, Keittiö, kattaustila, ruokasali (sopii myös kokoustilaksi) ja kaksi olohuonetta. Kämpässä on kaksi wc:tä ja suihku. Rantasauna, savusauna, ranta, vene ja tulipaikka.

Vanhassa hevostallissa voi juhlia perinteiset latotanssit tai ruokailla isommalla porukalla, istumapaikkoja pitkissä pirtinpöydissä on 60 hengelle. talissa on sähkö ja säteilylammittimet katossa viileämmän kelin varalle.

VARUSTUS

Keittiössä liesi, uuni, puuliesi, kaksi jääkaappia, pakastin, mikro ja astianpesukone.  

Kaksi tv:tä ja radio. Sähkölämmitys, kaksi ilmalämpöpumppua ja takka.

SAUNA JA SAVUSAUNA

Perinteiseen puulämmitteiseen rantasaunaan mahtuu isompikin porukka saunomaan. Makkaranpaisto onnistuu viereisellä tulipaikalla. Rantasaunan omatoiminen käyttö sisältyy kämpän vuokraan. Savusauna on saatavilla lisämaksusta ja ainoastaan valmiiksi lämmitettynä.

HINNAT 2022

Pe-su 690€/vrk, lisävrk 590€

Ma-to 590€/vrk, lisävrk 300€​

Kämpän vuokra sisältää vuodevaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen, polttopuut ja rantasaunan käytön.

Savusauna valmiiksi lämmitettynä 350€/kerta. Talli 150€/kerta